Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Παραγγελιές για εφοπλιστές

"Την ώρα που οι εφοπλιστές διεκδικούν το Δήμο του Πειραιά, τάζοντας στο "φτωχό λαό" δουλειές, λεφτά και "ανάπτυξη", την ίδια στιγμή η κυβέρνηση νομοθετεί κατά παραγγελία τους την πλήρη διάλυση των Συλλογικών Συμβάσεων, των μισθών και των συντάξεων του ΝΑΤ των ναυτεργατών. Τέτοιους ¨"σωτήρες" δεν τους θέλουμε", δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Ανταρσία στο Λιμάνι", Θανάσης Διαβολάκης, σχολιάζοντας για την τροπολογία του υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη.
"Κάτω τα χέρια απο τους ναυτεργάτες, κάτω τα χέρια απ' το λιμάνι, κάτω τα χέρια από τον Πειραιά.

Είμαστε μαζί στους αγώνες των ναυτεργατών και όλων των εργαζομένων για την υπεράσπιση των κατακτήσεων τους και της ζωής τους. Ότι κατακτήθηκε με αγώνες, θα το ξανακερδίσουμε με αγώνες".

Την ίδια ώρα το ψηφοδέλτιο των εφοπλιστών του Μώραλη και των Μαρινάκηδων θυμίζει κυριλέ παρουσιάση σε road show στα σαλόνια του Σίτι στο Λονδίνο.
Με μοντέλα-τσιρλίντερς να πλαισιώνουν τις χειραψίες με τον ακροδεξιό συφερτό του ΛΑΟΣ, από τον Ανατολάκη έως τους Μαντουβαλαίους, που χαριεντίζονται με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής επί χρόνια και τώρα προσπαθούν να εξαγνιστούν δείχνοντας ποια είναι τα πραγματικά τους αφεντικά: οι πλούσιοι που θέλουν να γίνουν πλουσιότεροι στις πλάτες των απλών ανθρώπων.


Να τους μαυρί-σουμε, να πούμε ένα μεγάλο όχι σε αυτή την κουστοδία στην πόλη του Πειραιά, των αγώνων της εργατικής τάξης και της νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου